Kockarna kom hem till oss

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag vet att många av er har haft frågor om den catering som vi anlitade i Linköping när min dotter konfirmerade sig i somras. Kockar Hemma är det företag som jag och min man valde att vända oss till nu i somras, då vi kände att detta företag var väldigt pålitligt och seriöst. Vi har nämligen tidigare kontaktat en hel del liknande företag, som tyvärr inte känts allas professionella, vilket har varit väldigt tråkigt såklart. Vi är därför otroligt glada och tacksamma över att vi lyckades hitta Kockar Hemma, då detta företag verkligen kunnat hjälpa oss med det som vi behövde. Som sagt var det min dotter som konfirmerades, och då vi hade bjudit väldigt många gäster, kändes det inte optimalt för oss att laga all mat på egen hand. Det som är så otroligt bra med Kockar Hemma var att de kom hem till oss och lagade maten på plats. Detta gjorde att det blev lite känslan av restaurang, vilket var otroligt roligt. Kockarna var väldigt duktiga på det här med kundservice, vilket var väldigt roligt att se, då jag anser att det borde vara en stor del i alla företaget, oavsett arbetsområde. Jag kände mig som kund väldigt trygg och säker i mitt val av företag, tack vare att personalen skapade en bra relation till mig som kund. Kockarna var även otroligt duktiga på det här med matlagning, och vi fick god och vällagad mat serverad.

Alla gäster blev väldigt imponerade och nöjda över maten, vilket även min dotter blev, som ju var huvudsaken, då vi denna dag firade henne. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Linköping, Norrköping eller Västerås med omnejd att vända er till Kockar Hemma.