Totties Mat AB

Hej och god morgon fina vänner. Nu är det dags för ett inlägg och idag kommer det handla om en fest som jag var på och vad det var för mat som serverades. För det första måste jag säga att det var en jätterolig fest och skulle jag kunna gå på den igen hade jag gjort det alla dagar i veckan. Jag tror att de tjejerna som hade festen hade anlitat någon med catering i Norrtälje för att det skulle komma så mycket folk.

Jag känner dessa tjejer ganska väl och jag fick komma dit innan festen började och jag hjälpte till med att pynta och så vidare. Sedan satte vi alla oss och sminkade varandra och fixade håret så att vi skulle bli så fina som möjligt. Vi hörde att det knackade och då kom Totties Mat in genom dörren med all mat som vi skulle ha till festen. De håller på med catering i Norrtälje och jag såg lättnaden på en av tjejernas ansikte eftersom hon hade vart så stressad över att maten inte skulle räcka eller hur de skulle få till mat överhuvud taget. Vi tog emot maten och sedan åkte de igen, och wow vad gott det var! Jag har aldrig vart på ett ställe där de har haft catering i Norrtälje eller någon annanstans heller för den delen, men det var ett smart sätt att få en lyckad fest på. Som sagt var det den bästa kvällen på länge och jag skulle göra om det om det gick. Jag hoppas att ni har njutit av detta inlägg och att ni kommer tillbaka för nästa som kommer i helgen!